Headline news

Puigllançada

Saturday 2 nd January 2016 - 17:52

Dificultat: Fàcil
Temps: 3h 30m
Desnivell Positiu: 594m
Elevació Màxima: 2398.60 m
Pujant el Puigllançada i la llunaDesprés de l’excursió al Matagalls des de Coll Formic, ens vàrem dir que per Nadal, tota la colla tenia que fer una sortida. Al Nadal sempre son dates complicades, i aquest any no seria menys difícil. Els plans estaven fets, però cada cop hi teníem menys opcions i el temps no acompanyava... al final sembla que el dia 2 de Gener hi haurà una treva i farà una mica de bon temps... 

Dit i fet, volíem una cosa assequible, per que tothom pogués gaudir de la sortida,... ens vàrem decidir pel Puigllançada. Al final però, sols en Jaume i la Neus, la Isa, l’Angel i la Judit, la Núria, la Gemma i jo vàrem poder fer-ho. També es vàren apuntar els cunyats de l’Angel que estaven de visita per Nadal.

L’ascensió al Puigllançada es força senzilla, no esta gens senyalitzada, però és en línia recta. Tot comença a la carretera BV-4031. Hi ha un petit aparcament, no esta senyalitzat. Es abans d’arribar a l’estació de la Molina, i si mireu un plànol seria mes o menys on comença el barranc del Pedró.
vistes del Puigllançada
Des del aparcament i mirant en el sentit de la carretera cap a la Molina, el Puigllançada ens queda a la nostra esquerra. Des de l’aparcament podem intuir la part alta de les pistes d’esquí, de les que passarem pel costat.

No hi ha camí, així que pel dret i cap a munt per les costes de l’Huguet, però sense arribar al Cap de les costes de l’Huguet, seguim fins a superat l’alçada del teleesquí .. i ara si, ja veiem el cim del Puigllançada.. seguim fins a trobar la carena, que remuntarem fins al cim.

Des del cim podem contemplar les vistes dels Pirineus, el Pedraforca i el Cadi, i les muntanyes del sud.
More about: facil , pirineus , hiking

Recent Trails
Pica d'Estats (3.143m) via Réfuge du Pinet
Wednesday 26 th July 2017 - 15:26
Cim de la Pica d'Estats - Etang de Pinet About 2 years ago, I promised Judit that someday we would go hiking with a tent. The initial idea was to cross from la Vall de Núria to Carança through the Nou Creus summit. But realizing that Judit is going to University next year, I thought it was better to do something more exciting and I suggested to hike la Pica d’Estats. At 3,143 metres altitude, Pica d’Estats is the highest mountain in the Catalan Pyrenees and one of the most iconic climbs for Catalan mountaineers. 

 

Canal Roja, Montserrat
Saturday 24 th December 2016 - 17:41
Canal Roja - MontserratCom ja va sent tradició, pels volts de Nadal, amb en Jaume ens hem aventurat a fer la Canal Roja de Montserrat. Una col·lección de rappels força llargs entre mig de una canal estreta i humida.

El Canigó
Wednesday 13 th July 2016 - 17:43
Cim del CanigóAquest estiu aprofitant que estàvem per la Cerdanya per dur la Núria de campaments, la Judit, la Gemma i jo, vàrem aprofitar per pasar uns dies a Vilafranca de Conflent, i una de les excursions que toca fer quan estem per la contrada, es el Canigó. És una muntanya mítica, i això vol dir que hi ha molta gent, i en el meu cas, vol dir que com sempre que l'he fet, l'he fet amb boira.

Le Reculet, Crête de Neiges, Grand Crête
Monday 16 th May 2016 - 17:46
Geneve seen from the Everyday, while driving from back from the school, I can’t avoid looking at the magnificent Jura mountains that surrounds Geneva. For a while I wanted to go to the top of those cliffs. The day is a bit sunny with cloud patches, the snow is almost over in the Jura and the family is busy studding … all perfect excuses to plan a solo hike to the mountains.

Grand Canyon
Saturday 23 rd January 2016 - 17:50
In January 2016, it happened that I had a meeting in Los Angeles, and due a complex agenda the meeting was planned for a Friday and a Monday. What can you do alone a weekend in Los Angeles? Easy, take a plane, flight to Las Vegas, rent a card, drive 400km to arrive at 2:00 AM at the Grand Canyon south rim.