Headline news

Creux de Champ,Diablerets

Wednesday 12 th August 2015 - 18:10

Dificultat: Fàcil
Temps: 2h
Desnivell Positiu: 250m
Creux de Champ, DiableretsDesprés del dia intens d’ahir, avui volíem fer una passejada curta per estirar les cames. Hem decidit anar cap el sector de Diablerets. Hi ha una vall, que ens tenia intrigats, quan agafes el camí del coll de la Croix, veus al fons una majestuosa paret vertical que s’enfila fins mes amunt del Glacier 3000.
 
Així doncs avui ens hem decidit a fer l’exploració de la vall, es diu “Creux de Champ”. El camí comença en l’esplanada de una fabrica de ciment o d’àrids que recuperen del riu. És un camí fàcil, de fet la primera part es del “parcours vita” uns recorreguts per fer esport esponsoritzats per una asseguradora.
 
Quan hem vist que el camí començava a donar mitja volta, hem decidit seguir pujant, aquest cop per un camí de turisme pedestre, els de Wanderland.ch... el camí s’enfila per una carretera, que ràpidament esdevé una pista forestal...
 
Creux de Champ, DiableretsUn cop hem sortit del bosc, unes vistes de postal, una paret immensa en la que hi comptem dues o mes rescloses de dalt a baix, rescloses formades pel desgel del les glaceres.  Les vistes et fan pensar el la mort d’en Sherlock Holmes juntament amb en Moriarty, si be no son les mateixes, i son molt mes altes que les de Reichenbach.
 
Les rescloses es veuen, però ens falta molt per poder-les tocar, de fet el camí s’hi apropa força, i les podem veure força be, però tot i així estan lluny. Si revisem els plànols, no hi ha cap camí que passi aprop de cap de les dues...
 
Ja tenim excusa pel proper cop, anar a l’aventura i obrir camí entre els prats fins arribar al peu de la resclosa principal.
 
More about: hiking , facil

Recent Trails
Aigüestortes - Portarró d'Espot
Tuesday 11 th July 2017 - 16:01
Aquestes vacances, hem anat a passar uns dies a la Vall de Boí. Si hi ha una cosa que s’ha de fer, si o si quan estàs a la Vall de Boí és pujar a Aigüestortes. 
El Portarró d'Espot és el coll de muntanya que uneix la vall de l'Estany de Sant Maurici amb la vall d'Aigüestortes per l'estany llong.

Tour del Moleson amb neu
Saturday 29 th April 2017 - 16:19
Le Moleson, Gruyeres, Friburg, SwitzerlandPel pont del primer de Maig, en Jaume va venir a Suissa. La setmana havia sigut molt fred i plujosa. A finals del mes d'Abril i en vàrem trobar fins a 80cm de neu. 

La idea original era anar a fer la via ferrata que puja fins al cim del Moleson, però amb aquesta neu ens vàrem conformar a fer un bon passeig per la neu, estirar les cames i fer una raclette a Gruyere.

The three Montronds
Sunday 23 rd April 2017 - 16:21
Montrond, FranceToday I needed to go out for a walk, ... for some time, I had a fixation to climb the summit close the Faucille. Checking the maps, I've learned that it's called Petit-Montrond, and decided to continue the crest and climb the Montrond, and the Grand Montrond. Just after the Grand Montrond there is a geodesic point that is where is finished my hike the day I've climb the Reculet. So challenge will be to have hiked from "Col de la Faucille" to the Reculet.

Kaaterskill Waterfall, New York
Saturday 8 th April 2017 - 16:22
base of the Kaaterskill WaterfallAfter an intense week with the Honeywell connected homes team, working on documenting architecture, I had an almost free Saturday, my plane was at 19:00, and I didn't want to spend my day at the Long Island beaches. At about 2h from New York city, there is the Catskill Mountains, it's a typical place for the newyorkers to go and breath some fresh air. A friend recomended to visit the Kaaterskill Waterfall and so I did. It's an easy walk, provably in 15 mins from where you park the car.

Coll Formic - Matagalls - Sant Marçal - Sant Bernat
Friday 30 th October 2015 - 17:56
Cim del Matagalls, El MontsenyL’excursió l’hem feta un dia clar d’octubre amb tots els colors de la tardor... Comencem amb una trobada Sant Bernat del Montseny, on deixarem un cotxe, ja que aquest serà el nostre punt d’arribada. Amb cotxe anirem a coll Formic.  D’allà farem el cim del Matagalls, baixarem cap a Sant Marçal i tornarem cap a Sant Bernat.