Headline news

Via Ferrada Sant Feliu de Guíxols

Sunday 18 th October 2015 - 20:03

Dificultat: Facil
Temps: 2h
Via Ferrata Sant Feliu de GuixolsTot just arribats a Barcelona, l’endemà a primera hora ja ens tens carregant el material de ferrades al cotxe, i cap a Sant Feliu de Guíxols... Havíem quedat amb la Neus, en Jaume, la Montse i la Isa ens a l’estació de servei de Vidreres per anat tots plegats cap a Sant Feliu de Guíxols.... 

Objectiu, una via ferrada que es fa sobre la mar... El camí comença baixant, i com era d'esperar vàrem trobar un munt de gent. Un cop a les roques estava clar que la colla de davant no havia fet mai res, i que tindríem que esperar un any per poder fer quelcom... així que en Jaume va desplegar una cinta i vàrem improvisar un trencall per avançar-los. 

Via ferrada Sant Feliu de GuíxolsLa via ferrada es molt senzilla, i l’experiència de tenir al mar als peus i de tant en tant poder xerrar amb submarinistes o gent que et mira incrèdul des de un kayak es diferent. 

Un cop tancat el circuit, la Neus, la Judit i fins i tot la Núria es varen apuntar a refer el primer tram que ens havíem saltat... 

En breu, una via ferrrada molt accessible, amb unes vistes gents corrents.
.
More about: easy , viaferrata

Recent Trails
La Farinetta - Saillon
Sunday 30 th April 2017 - 16:14
via ferrata la Farinetta, Saillon, Valais, SwitzerlandLa via ferrata de la Farinetta a Saillon, prop de Martigny és una via espectacular, i si es vol fer tota, és de les més difícils que he fet fins ara. 

El Joc de l'Oca - Montserrat - de baixada
Wednesday 24 th December 2014 - 00:00
For the christmas festivities, an excursion to Montserrat to burn up turrons and other christmas foods as well as the stress of the latest few days, hiking uphill from Collbató to the top of the Canal del Joc de l'Oca and then a descent by rappeling.

Via Ferrata de Vallcebre
Sunday 5 th January 2014 - 20:01
Via ferrata at the foot of Pedraforca. There are three tracks, one for children, and two more serious ones. The first is a bit difficult, the second one has quite a bit of overhang, as well as overhang at the descent - it is only recommended to those with experience and arm strength.