Headline news

Roc du Châtelet desde Solalex

Monday 10 th August 2015 - 18:17

Dificultat: Moderat
Temps: 2h 30m
Desnivell Positiu: 513m
Roc du ChâteletEl camí va per dins de un bosc d'avets i s'enfila molt ràpidament. Hem remontat els 513m de desnivell en menys de 1h i mitja. És un camí de cabres, esta molt ben senyalitzat i podem trobar runes de velles muralles, i una casa de la que sols en queden 3 partes, però el camí és molt estret, hi ha moments, que no tens clar que puguis posar els dos peus un al costat de l'altre. Avui el camí estava molt mullat, sort hem tingut dels pals per evitar més d'una relliscada. 

Les vistes s'obren a mesura que pujem i els grans avets deixen lloc a vegetació de més altura. Fins i tot en un dia de boria com avui, podem veure fàcilment, Gryon, Les Chaux, i a mesura que remontem podrem veure el fons de la vall.

El cim esta a sols un 10 minuts del coll, es de molt fàcil access... be, si no fos per que la part més alta del cim esta en una altre roca, i que per anar-hi cal fer un salt per sobre d'un barranc de decenes de metres de fondaria. Avui amb tot humit, herbes per tot arreu i amb un salt que acaba en tenir que fer una mica de grimpada, ens hem comformat en veure les vistes desde una aresta menor.

Desde el coll, el camí de tornada comença divertit... tot mulllat, tot enfangat, vertical... sort de la cadena que hem fet servir per ajudar-nos a baixar els primers metres..., després les coses es normalitzen i tot i que baixa força ràpid, podem fer-ho amb seguretat. El cami travessa un parell de cops la torrentera que ve del cim, amb un rajoli d'aigua.  Les vistes de Solalex i la seva tartera son impressionants.

En total hem fet la volta en unes 2h i 45m (incloent parades)

 
More about: hiking

Recent Trails
Aigüestortes - Portarró d'Espot
Tuesday 11 th July 2017 - 16:01
Aquestes vacances, hem anat a passar uns dies a la Vall de Boí. Si hi ha una cosa que s’ha de fer, si o si quan estàs a la Vall de Boí és pujar a Aigüestortes. 
El Portarró d'Espot és el coll de muntanya que uneix la vall de l'Estany de Sant Maurici amb la vall d'Aigüestortes per l'estany llong.

Tour del Moleson amb neu
Saturday 29 th April 2017 - 16:19
Le Moleson, Gruyeres, Friburg, SwitzerlandPel pont del primer de Maig, en Jaume va venir a Suissa. La setmana havia sigut molt fred i plujosa. A finals del mes d'Abril i en vàrem trobar fins a 80cm de neu. 

La idea original era anar a fer la via ferrata que puja fins al cim del Moleson, però amb aquesta neu ens vàrem conformar a fer un bon passeig per la neu, estirar les cames i fer una raclette a Gruyere.

The three Montronds
Sunday 23 rd April 2017 - 16:21
Montrond, FranceToday I needed to go out for a walk, ... for some time, I had a fixation to climb the summit close the Faucille. Checking the maps, I've learned that it's called Petit-Montrond, and decided to continue the crest and climb the Montrond, and the Grand Montrond. Just after the Grand Montrond there is a geodesic point that is where is finished my hike the day I've climb the Reculet. So challenge will be to have hiked from "Col de la Faucille" to the Reculet.

Kaaterskill Waterfall, New York
Saturday 8 th April 2017 - 16:22
base of the Kaaterskill WaterfallAfter an intense week with the Honeywell connected homes team, working on documenting architecture, I had an almost free Saturday, my plane was at 19:00, and I didn't want to spend my day at the Long Island beaches. At about 2h from New York city, there is the Catskill Mountains, it's a typical place for the newyorkers to go and breath some fresh air. A friend recomended to visit the Kaaterskill Waterfall and so I did. It's an easy walk, provably in 15 mins from where you park the car.

Coll Formic - Matagalls - Sant Marçal - Sant Bernat
Friday 30 th October 2015 - 17:56
Cim del Matagalls, El MontsenyL’excursió l’hem feta un dia clar d’octubre amb tots els colors de la tardor... Comencem amb una trobada Sant Bernat del Montseny, on deixarem un cotxe, ja que aquest serà el nostre punt d’arribada. Amb cotxe anirem a coll Formic.  D’allà farem el cim del Matagalls, baixarem cap a Sant Marçal i tornarem cap a Sant Bernat.