Headline news

La Givrine - Haut Mont - Le Vermeilley

Sunday 10 May 2015 - 23:56

Dificultat: facil
Temps: 2h
Desnivell Positiu: 250m

 Aquest cap de setmana hem fet una petita escapada al Col de la Givrine. El col de la Givrine esta situat sobre de Saint-Cerge abans d'arribar a la frontera de la Cure amb França. Per la nostra sorpresa, la major part del cami es asfaltat, pel que ens hem apuntat que el proper cop hi anirem en bicicleta. 

El cami fa una pujada molt lleugera, i esta molt ben senyalitzat, i esta ple de altres camins que ens inspiren per properes pasejades.

Per arribar fins aqui, es pot arribar en cotxe, pero també amb el tren que surt de Nyon.

En aquest indret a l'hivern i podem trobar gent fent raquetes, esqui de fons, i fins i tot trineus tirats per gossos.
A l'estiu podem veure gent amb bicileta, i sobre tot un munt de gent en els restaurants de montanya per degustar la cuina tipica Suissa.
More about: hiking , facil

Recent Trails
Aigüestortes - Portarró d'Espot
Tuesday 11 July 2017 - 16:01
Aquestes vacances, hem anat a passar uns dies a la Vall de Boí. Si hi ha una cosa que s’ha de fer, si o si quan estàs a la Vall de Boí és pujar a Aigüestortes. 
El Portarró d'Espot és el coll de muntanya que uneix la vall de l'Estany de Sant Maurici amb la vall d'Aigüestortes per l'estany llong.

Tour del Moleson amb neu
Saturday 29 April 2017 - 16:19
Le Moleson, Gruyeres, Friburg, SwitzerlandPel pont del primer de Maig, en Jaume va venir a Suissa. La setmana havia sigut molt fred i plujosa. A finals del mes d'Abril i en vàrem trobar fins a 80cm de neu. 

La idea original era anar a fer la via ferrata que puja fins al cim del Moleson, però amb aquesta neu ens vàrem conformar a fer un bon passeig per la neu, estirar les cames i fer una raclette a Gruyere.

Els tres Montronds
Sunday 23 April 2017 - 16:21
Montrond, FranceAvui tenia ganes d'estirar una mica les cames, ... ja feia temps que volia fer els 3 Montronds, i aixi completar la carena que vaig començar quan vaig fer el Reculet

Kaaterskill Waterfall, New York
Saturday 8 April 2017 - 16:23
base of the Kaaterskill WaterfallDesprés d'una setmana intensa amb l'equip de connected homes de Honeywell treballant en documentar l'arquitecture de sistemes, tenia casi tot el dissabte lliure ja que el meu vol de tornada ara a les 19:00. Com no volia passar el dissabte a les platges de Long Island, vaig decidir buscar el que podia fer. A unes 2h de la ciutat de Nova York, hi ha la serrelada Catskill Mountains. És un lloc típic on els newyorkinos van a pasar el cap de setmana quan volen estar mes aprop de la natura. Un amic hem va recomenar de visitar les Kaaterskill Waterfall, i així ho vaig fer.

Cim del Matagalls, El MontsenyL’excursió l’hem feta un dia clar d’octubre amb tots els colors de la tardor... Comencem amb una trobada Sant Bernat del Montseny, on deixarem un cotxe, ja que aquest serà el nostre punt d’arribada. Amb cotxe anirem a coll Formic.  D’allà farem el cim del Matagalls, baixarem cap a Sant Marçal i tornarem cap a Sant Bernat.