Headline news
Saturday 29 th April 2017
Le Moleson, Gruyeres, Friburg, SwitzerlandPel pont del primer de Maig, en Jaume va venir a Suissa. La setmana havia sigut molt fred i plujosa. A finals del mes d'Abril i en vàrem trobar fins a 80cm de neu. 

La idea original era anar a fer la via ferrata que puja fins al cim del Moleson, però amb aquesta neu ens vàrem conformar a fer un bon passeig per la neu, estirar les cames i fer una raclette a Gruyere.

Sunday 23 rd April 2017
Montrond, FranceToday I needed to go out for a walk, ... for some time, I had a fixation to climb the summit close the Faucille. Checking the maps, I've learned that it's called Petit-Montrond, and decided to continue the crest and climb the Montrond, and the Grand Montrond. Just after the Grand Montrond there is a geodesic point that is where is finished my hike the day I've climb the Reculet. So challenge will be to have hiked from "Col de la Faucille" to the Reculet.

Saturday 8 th April 2017
base of the Kaaterskill WaterfallAfter an intense week with the Honeywell connected homes team, working on documenting architecture, I had an almost free Saturday, my plane was at 19:00, and I didn't want to spend my day at the Long Island beaches. At about 2h from New York city, there is the Catskill Mountains, it's a typical place for the newyorkers to go and breath some fresh air. A friend recomended to visit the Kaaterskill Waterfall and so I did. It's an easy walk, provably in 15 mins from where you park the car.

Saturday 24 th December 2016
Canal Roja - MontserratCom ja va sent tradició, pels volts de Nadal, amb en Jaume ens hem aventurat a fer la Canal Roja de Montserrat. Una col·lección de rappels força llargs entre mig de una canal estreta i humida.

Wednesday 13 th July 2016
Cim del Canig√≥Aquest estiu aprofitant que estàvem per la Cerdanya per dur la Núria de campaments, la Judit, la Gemma i jo, vàrem aprofitar per pasar uns dies a Vilafranca de Conflent, i una de les excursions que toca fer quan estem per la contrada, es el Canigó. És una muntanya mítica, i això vol dir que hi ha molta gent, i en el meu cas, vol dir que com sempre que l'he fet, l'he fet amb boira.

RSS news feed