Headline news
Monday 16 th May 2016
Geneve seen from the Everyday, while driving from back from the school, I can’t avoid looking at the magnificent Jura mountains that surrounds Geneva. For a while I wanted to go to the top of those cliffs. The day is a bit sunny with cloud patches, the snow is almost over in the Jura and the family is busy studding … all perfect excuses to plan a solo hike to the mountains.

Saturday 23 rd January 2016
In January 2016, it happened that I had a meeting in Los Angeles, and due a complex agenda the meeting was planned for a Friday and a Monday. What can you do alone a weekend in Los Angeles? Easy, take a plane, flight to Las Vegas, rent a card, drive 400km to arrive at 2:00 AM at the Grand Canyon south rim.

Saturday 2 nd January 2016
La lluna pujant al PuigllançadaAquest Nadal vàrem voler fer amb l'Angel, la Isa, en Jaume, la Neus i els cunyats de l'Angel. El temps no pintava massa bo, pero al final s'ens va obrir una clariana, el que va permetre a l'ultim moment organitzar una pujada al Puigllançada, al costat de la Molina. Després a dinar a Puigcerda amb la Montse i en Narcis.

Friday 30 th October 2015
Cim del Matagalls, El MontsenyL’excursió l’hem feta un dia clar d’octubre amb tots els colors de la tardor... Comencem amb una trobada Sant Bernat del Montseny, on deixarem un cotxe, ja que aquest serà el nostre punt d’arribada. Amb cotxe anirem a coll Formic.  D’allà farem el cim del Matagalls, baixarem cap a Sant Marçal i tornarem cap a Sant Bernat. 

Sunday 18 th October 2015
via ferrata Sant Feliu de GuixolsAquest cap de setmana que encara fa bon temps, hem aprofitat per anar a fer una via ferrada un tant especial, la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta ferrada esta instal·lada en els penya-segats de Sant Feliu, a pocs metres de l'aigua. Es una sensació completament diferent, estar penjat d'una roca i veure als teus peus un kayak o un submarinista...

RSS news feed