Headline news

Via Ferrata de Vallcebre

Sunday 5 January 2014 - 20:01

Dificultat: moderada
Temps: 2h
Via ferrata al peu del Pedraforca. Hi ha tres vies, una infantil, i dues més series. La primera és una mica dificil, la segona hi ha força trams d'extraplomat, i extraplomat de baixada pel que sols és recomanable per gent amb experiencia i força de braços.

Mes informació: Aquí
More about: viaferrata , bergeda , moderate

Recent Trails
La Farinetta - Saillon
Sunday 30 April 2017 - 16:14
via ferrata la Farinetta, Saillon, Valais, SwitzerlandLa via ferrata de la Farinetta a Saillon, prop de Martigny és una via espectacular, i si es vol fer tota, és de les més difícils que he fet fins ara. 

Via Ferrada Sant Feliu de GuĂ­xols
Sunday 18 October 2015 - 20:02
via ferrata Sant Feliu de GuixolsAquest cap de setmana que encara fa bon temps, hem aprofitat per anar a fer una via ferrada un tant especial, la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta ferrada esta instal·lada en els penya-segats de Sant Feliu, a pocs metres de l'aigua. Es una sensació completament diferent, estar penjat d'una roca i veure als teus peus un kayak o un submarinista...

El Joc de l'Oca - Montserrat - de baixada
Wednesday 24 December 2014 - 00:01
montserrat el joc de l'ollaPer les festes de Nadal, una escapada a Montserrat per cremar els turrons i una mica l'estress d'aquests dies, tot fent una caminada de pujada desde Collbató fins a la part superior de la Canal del Joc de l'Oca i despres a baixar fent rappels, per cremar turrons i mala-llet.