Headline news

Sunday 30 April 2017
via ferrata la Farinetta, Saillon, Valais, SwitzerlandLa via ferrata de la Farinetta a Saillon, prop de Martigny és una via espectacular, i si es vol fer tota, és de les més difícils que he fet fins ara. 

Sunday 18 October 2015
via ferrata Sant Feliu de GuixolsAquest cap de setmana que encara fa bon temps, hem aprofitat per anar a fer una via ferrada un tant especial, la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquesta ferrada esta instal·lada en els penya-segats de Sant Feliu, a pocs metres de l'aigua. Es una sensació completament diferent, estar penjat d'una roca i veure als teus peus un kayak o un submarinista...

Wednesday 24 December 2014
montserrat el joc de l'ollaPer les festes de Nadal, una escapada a Montserrat per cremar els turrons i una mica l'estress d'aquests dies, tot fent una caminada de pujada desde Collbató fins a la part superior de la Canal del Joc de l'Oca i despres a baixar fent rappels, per cremar turrons i mala-llet.

Sunday 5 January 2014
Via ferrata al peu del Pedraforca. Hi ha tres vies, una infantil, i dues més series. La primera és una mica dificil, la segona hi ha força trams d'extraplomat, i extraplomat de baixada pel que sols és recomanable per gent amb experiencia i força de braços.

RSS news feed