Headline news

Saturday 2 nd January 2016
La lluna pujant al PuigllançadaAquest Nadal vàrem voler fer amb l'Angel, la Isa, en Jaume, la Neus i els cunyats de l'Angel. El temps no pintava massa bo, pero al final s'ens va obrir una clariana, el que va permetre a l'ultim moment organitzar una pujada al Puigllançada, al costat de la Molina. Després a dinar a Puigcerda amb la Montse i en Narcis.

Sunday 27 th September 2015
Des de que vàrem fer l’excursió al llac de Tanay que teníem ganes de pujar a "Les Jumelles". Son unes muntanyes en forma d'enforcadura, recorden els encantats o el Pedraforca. Aquest cap de setmana ens hem decidit a fer-ho. La preparació va ser una mica mes difícil del previst, va costar força trobar la ruta. El camí no esta marcat, i els camins i rutes dels voltants expliquen com pujar al Gramont, però no a les Jumelles. Tot i això es fàcil de trobar "posts" que parlen de que l'han fet, però a cap d'ells hi ha el fitxer GPX o cap ressenya. Tots en parlem com si ja sabéssim per on anar-hi. Al final vàrem tenir un cop de sort i després de molt buscar, vàrem trobar un parell de fitxers GPX.
L'excursió es puja molt be al principi, la part final una mica vertical i acaba amb una grimpada molt senzilla. 
El dia va ser esplèndid, una mica núvol per començar, el que ens va fer pujar frescor, sol al cim amb un mar de núvols impressionant al fons de la vall
I per acabar un rösti.

Thursday 13 th August 2015
Chaux-Ronde TaveyanneAt the highs of Gryon ski slopes, there is a small mountain village called Taveyanne. You can only get to Taveyanne by car in summer; in winter the road is fully covered by snow and you will have to access with snowshoes or skies. It’s a typical high altitude Swiss cluster of home in the pastures.
 
The hike starts at the “les Chaux” cable-car exit; first you walk the ski slope to get to the Chaux-Ronde summit. The summit is signaled with a huge wooden cross. From there a narrow trail traces the crest of the mountains, the trail will then go down trough the pastures, forest and finally to Taveyanne, where we will take the 4x4 track to get back to the cable car.

 

Tuesday 11 th August 2015
Miroire d'Argentine is an impressive group of mountains located in Bex municipality, in Canton Vaud, Switzerland. The formation majestically rises above Solalex pastures. 

Monday 13 th July 2015
Cim del PuigmalAquest estiu hem fet una petita estada a la Vall de Núria, ens hem refrescat als rius, hem muntat a cavall, hem descansat, i també hem fet el cim del Puigmal (2.910m) des de el Santuari de Núria. Per començar vàrem fer una petita parada per dinar al costat del Freser, però no a ribes, sinó que a la part alta del riu, a Queralbs. Després de dinar, agafem el cremallera i cap a Núria. L'endemà ens llevem d'hora per sortir d'hora a fer el cim, no volem que el sol ens no ens deixi arribar... de baixada, una refrescada al riu, activitats, sopar, dormir i qui vulgui dormir en tenda, i l'endemà a fer una passejada en cavall, baixar amb el cremallera, i per acabar aquestes mini-vacances en refrescant se al salt del grill.

RSS news feed