Headline news

Via Ferrada Sant Feliu de Guíxols

Sunday 18 October 2015 - 20:02

Dificultat: Facil
Temps: 2h
Via Ferrata Sant Feliu de GuixolsTot just arribats a Barcelona, l’endemà a primera hora ja ens tens carregant el material de ferrades al cotxe, i cap a Sant Feliu de Guíxols... Havíem quedat amb la Neus, en Jaume, la Montse i la Isa ens a l’estació de servei de Vidreres per anat tots plegats cap a Sant Feliu de Guíxols.... 

Objectiu, una via ferrada que es fa sobre la mar... El camí comença baixant, i com era d'esperar vàrem trobar un munt de gent. Un cop a les roques estava clar que la colla de davant no havia fet mai res, i que tindríem que esperar un any per poder fer quelcom... així que en Jaume va desplegar una cinta i vàrem improvisar un trencall per avançar-los. 

Via ferrada Sant Feliu de GuíxolsLa via ferrada es molt senzilla, i l’experiència de tenir al mar als peus i de tant en tant poder xerrar amb submarinistes o gent que et mira incrèdul des de un kayak es diferent. 

Un cop tancat el circuit, la Neus, la Judit i fins i tot la Núria es varen apuntar a refer el primer tram que ens havíem saltat... 

En breu, una via ferrrada molt accessible, amb unes vistes gents corrents.
.
More about: easy , viaferrata

Recent Trails
La Farinetta - Saillon
Sunday 30 April 2017 - 16:14
via ferrata la Farinetta, Saillon, Valais, SwitzerlandLa via ferrata de la Farinetta a Saillon, prop de Martigny és una via espectacular, i si es vol fer tota, és de les més difícils que he fet fins ara. 

El Joc de l'Oca - Montserrat - de baixada
Wednesday 24 December 2014 - 00:01
montserrat el joc de l'ollaPer les festes de Nadal, una escapada a Montserrat per cremar els turrons i una mica l'estress d'aquests dies, tot fent una caminada de pujada desde Collbató fins a la part superior de la Canal del Joc de l'Oca i despres a baixar fent rappels, per cremar turrons i mala-llet.

Via Ferrata de Vallcebre
Sunday 5 January 2014 - 20:01
Via ferrata al peu del Pedraforca. Hi ha tres vies, una infantil, i dues més series. La primera és una mica dificil, la segona hi ha força trams d'extraplomat, i extraplomat de baixada pel que sols és recomanable per gent amb experiencia i força de braços.